Nieuw: High Solid wandcoating – We hebben reeds aangekondigd dat we ons assortiment volgens de lijnen van de geleidelijkheid gaan uitbreiden en hebben woord gehouden. We zijn inmiddels vijf maanden verder sinds de introductie van ons eerste product – de plamuurmesreiniger en hebben nog drie andere producten toegevoegd. Te weten de Spuitpistoolreiniger, de Vloerbeschermer en de high solid (wand)Kleefcoating, speciaal voor gebruik in de airless pomp.Al moeten we daar helaas ook bij zeggen dat een aantal producten tijdelijk (!) niet beschikbaar zijn door het grondstoffentekort als gevolg van de oorlog in de Oekraïne.

Kleefcoating (wand) high solid

De Chemical-goods.com high solid wandcoating is ontwikkeld voor autoherstelbedrijven. Het is een hoogwaardige kleefcoating die na het aanbrengen een tijdelijke beschermlaag tegen verf-overspray vormt op wanden, lampen en ramen in spuitcabines. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de spuitcabine is deze coating na 2 tot 8 weken eenvoudig te verwijderen met warm water.

 

Speciaal voor airless pomp

 

Met het oog op milieuvriendelijkheid is deze wandcoating biologisch afbreekbaar, bevat geen siliconen en is niet geclassificeerd als gevaarlijk. Deze high solid versie is speciaal bestemd voor gebruik in een airless pomp.

Bezoek ook onze LinkedIn pagina.